Νέο κεφάλαιο
Σου άρεσε; Αν θέλεις μπορείς να το κοινοποιήσεις χρησιμοποιώντας τα παρακάτω κουμπιά:FacebookTwitterEmailGoogle+

Νέο κεφάλαιο

Με ύφος κάπως ξαφνιασμένο λοιπόν, όταν χθες βράδυ της πρώτης πρώτου του 2021 πήγα να συνεχίσω το βιβλίο που διαβάζω την περίοδο αυτή, είδα ότι ξεκινούσε καινούριο κεφάλαιο και μάλιστα το κεφάλαιο 21. Σκέφτηκα τότε – μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό της σύμπτωσης – ότι υπάρχουν κεφάλαια στη ζωή όπως και στα βιβλία που μας αρέσουν περισσότερο και άλλα που μας αρέσουν λιγότερο αλλά όλα είναι αλληλένδετα μεταξύ τους και αναπόσπαστα κομμάτια ενός ενιαίου συνόλου.

Εύχομαι το κεφάλαιο που ξεκινάμε να ζήσουμε – αλλά και του βιβλίου που διαβάζω 😊 – να αποτελεί μία καλή εξέλιξη των προηγούμενων και μία καλή βάση των επόμενων. Γιατί πάντα όταν διαβάζουμε – και όταν ζούμε 😊 – καινούρια κεφάλαια πρέπει να θυμόμαστε τα προηγούμενα για να μην επαναλαμβάνουμε ίδια λάθη, για να μη μας μπερδεύει η πλοκή και για να ερμηνεύουμε καλύτερα εκείνα που ακολουθούν…

(κείμενο: Μπαγουλή Καλλιόπη, φωτογραφία: προσωπική συλλογή)
Μπαγουλή Καλλιόπη
Μπαγουλή Καλλιόπη
Είναι όμορφο όταν οι σκέψεις σου ταξιδεύουν και οι εσωτερικές περιπλανήσεις σου αποκτούν συνοδοιπόρους. Αν σου άρεσε, μπορείς να τη μοιραστείς χρησιμοποιώντας τα παρακάτω κουμπιά.
Σου άρεσε; Αν θέλεις μπορείς να το κοινοποιήσεις χρησιμοποιώντας τα παρακάτω κουμπιά:FacebookTwitterEmailGoogle+
Θέλεις κάτι να σχολιάσεις;

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται. Διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας